Högås Stuteri

 

Som femåring deltog IM Claudius RP 178 i ungponny-SM och slutade på totalt tredje plats av 21 startande! Ryttare: Karolin Sjöland.

IM Claudius RP 178

 

Ridponnyhingsten IM Claudius RP 178 finns till förfogande i avel via Högås Stuteri. Vi samarbetar med seminstation och han finns därmed tillgänglig via AI och TAI.

 

Som fyraåring genomförde IM Claudius RP 178 bruksprov i ASRP (Avelsföreningen Svensk ridponny) med mycket goda omdömen i både gångarter och hoppning.

 

Fem år gammal påbörjade IM Claudius RP 178 sin tävlingskarriär tillsammans med Karolin Sjöland i sadeln. Vinster och placeringar upp till LA dressyr under det första året med en fantastiskt fin tredje plats i ungponny-SM som fjäder i hatten.

 

Som sexåring har IM Claudius RP 178 kvalificerat sig till nationell ponnydressyr och redan hunnit göra två starter i FEI dressyr, och det med procent godkända som SM-kval!

Det stora målet som sexåring har dock varit att vara en av de 12 ponnyer som kommer till final i ungponny-SM. Det uppnåddes genom segrar i båda kvalklasserna. I finalen slutade IM Claudius RP 178 på en fin fjärde plats, med seger i finalomgång två.

 

IM Claudius RP 178 har en egen hemsida där du finner mer information. Klicka här.

 

 

På tävling i full koncentration.

 

Ärevarv!

 

Framridning i Hästhagen

Copyright Högås Stuteri 2013 © All Rights Reserved